Luaj tani!

Rregjistrohu dhe bëhu pjesë e shorteut!

Termat & Kushtet

   Luaj lojën "Fat në çdo Dukat"

Tani me Dukat, të fitosh është më e lehtë se kurrë!

Shuaj etjen me ujin e freskët, të pasur me minerale dhe elektrolite dhe zbulo kodin nën kapak për të fituar çdo muaj super dhurata.

Dhe nuk mbaron me kaq!

Çdo kod regjistruar të bën automatikisht pjesë të shorteut të madh për të fituar një makinë fringo të re KIA Stonic!

Mos harro!

Sa më shumë kode të regjistrosh, aq më shumë shanse ke të fitosh!

Pra, fillo të pish Dukat dhe bëhu gati të kesh fat!

Rregullat e lojës

Merr pjesë ne lojën "Fat në çdo Dukat" me vetëm 3 hapa: