Të punosh në dukat

dukat është një kompani e re e krijuar në vitin 2017, pjesë e një kompanie të konsoliduar prej mbi 27 vitesh në treg siç është Lufra. Gjatë gjithë kohës ne kërkojmë njerëz të cilët mund të na ndihmojnë në misionin tonë, për të përcjellë ujin më të mirë shqiptar në çdo tryezë Shqiptare dhe botërore. Nëse jeni të interesuar ti bashkoheni skuadrës tonë, mund të gjeni më poshtë vendet vakante si dhe format e aplikimit.

Vende Vakante